طرز تهیه خورش آلو اسفناج

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
اسفناج پاک شده ۷۰۰ گرم
آلو خورشی ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ تا ۲ عدد
نمک و فلفل و ادویه خورشی و روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورش آلو اسفناج
پیازها رو خرد کنید و با روغن کمی تفت بدید, وقتی پیازها نرم شدند, گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید تا گوشت سرخ بشه. بعد کمی فلفل و ادویه خورشی اضافه کنید و روی اون آب سرد بریزید  و اجازه بدید تا گوشت نیم پز بشه.
اسفناج رو تفت بدید, البته خیلی زیاد نه! چون اسفناج تلخ میشه و اسفناج ها رو ۱ ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته!
آلوها رو به مدت نیم ساعت توی آب سرد خیس کنید و بعد اونا رو تفت بدید و نیم ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید تا خورش جابیفته!
در آخر هم نمک خورش رو اندازه کنید و اونو با برنج سرو کنید.

نکات

  • برای این خورش میتونید از ماهیچه کامل گوسفندی هم استفاده کنید.
  • در بعضی از نقاط کشور به خورش آلو اسفناج, لوبیا قرمز یا چیتی یا حتی چشم بلبلی هم اضافه میکنند!
  • در بعضی مناطق, این خورش رو با کوفته ریزه و لپه درست میکنند!
  • آلو نباید بیشتر از نیم ساعت خیس بخوره, چون در اون صورت توی خورش له میشه!
  • اگر مزه آلو شیرین بود, میتونید کمی آبلیمو به خورش اضافه کنید.
  • این خورش رو با لواشک آلو هم میتونید درست کنید, در این صورت لواشک رو به دلخواه خرد کنید و در یک ربع آخر, به خورش اضافه کنید.
  • ‬این خورش رو با رب آلو هم میتونید درست کنید.
  • در هر غذایی که میخواهید آلو اضافه کنید, حتما نیم ساعت خیس کنید و بعد تفت بدید تا آلو در خورش له نشه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز