طرز تهیه خورش اسفناج و ماش

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
گوشت خورشی ۴۰۰ گرم
اسفناج ریز شده ۲ کیلوگرم
ماش یک و نیم استکان
پیاز ۲ عدد بزرگ
سیر ۱ بوته کوچک
نمک و فلفل و رب انار و روغن و زردچوبه و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه خورش اسفناج
پیاز رو به همراه سیر و گوشت تفت بدید تا خوب سرخ بشن.  کمی زردچوبه و ادویه بزنید و روی گوشت آب سرد بریزید و اجازه بدید تا گوشت بپزه.  ماش رو جداگانه بپزید.
اسفناج رو تفت بدید و به همراه ماش بعد از پخت گوشت, به خورش اضافه کنید و اجازه بدید تا با حرارت کم خورش جا بیفته. نیم ساعت قبل از سرو هم نمک و فلفل و رب انار رو اضافه کنید و بعد با برنج سرو کنید.

‬نکات

  • معمولا خورش اسفناج رو با آلو میپزند و شاید پخت خورش اسفناج با ماش کمی عجیب باشد, ولی این غذا یکی از غذاهای محلی و سنتی استان گلستان است.
  • میزان رب انار بستگی به سلیقه شما داره!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز