طرز تهیه خورش بز قورمه

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
گوشت سردست بزغاله ۵۰۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
کشک ۴۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر داغ به میزان لازم
زعفران ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه و ادویه و فلفل . روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورش بز قورمه
پیازها رو تفت بدید و بعد گوشت رو اضافه کنید و خوب تفت بدید. وقتی گوشت سرخ شد, کمی ادویه و زردچوبه اضافه کنید. نخود خیس شده و آب بریزید و اجازه بدید تا گوشت و نخود بپزند.
کشک رو با کمی آب مخلوط کنید و برای ۲۰ دقیقه بجوشونید و در نیم ساعت آخر پخت خورش, به خورش اضافه کنید. کمی نمک و فلفل و زعفران اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته و بعد سرو کنید.

نکات

  • این غذا, یکی از غذاهای محلی کرمانی هاست!
  • به دلیل استفاده از گوشت بزغاله در این غذا, به اون بز قورمه یا قورمه بز میگویند!
  • گوشت بزغاله به خاطر لطافتش بسیار خوشمزه است.
  • میتونید به جای گوشت بزغاله از گوشت گوسفند هم استفاده کنید.
  • این غذا رو میتونید هم با نان میل کنید و هم با برنج سرو کنید.
  • میتونید این خورش رو با سیر داغ و زعفران تزیین کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز