طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
کلم بروکلی ۴۰۰ گرم
سویا ۲ پیمانه
هویج بزرگ ۱ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی
سویا رو برای نیم ساعت خیس کنید و تو این مدت ۲ تا ۳ بار آب اونو عوض کنید و چندین بار چنگ بزنید تا بوی بد اون گرفته بشه!
هویج ها رو به اندازه دلخواه برش بدید. پیاز رو خرد کنید و تفت بدید. وقتی پیاز سرخ شد, سویا و هویج رو اضافه کنید و تفت بدید. وقتی سویا سرخ شد, رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و تفت بدید. به موادتون کمی زردچوبه, ادویه دلخواه, نمک و فلفل اضافه کنید و کمی آب روی مواد بریزید تا هویج و سویا بپزند!
در این فاصله گل های بروکلی رو به اندازه دلخواه خرد کنید. یک قابلمه آب و نمک رو به جوش بیارید و گل بروکلی ها رو توی اون بندازید. بعد از چند دقیقه که نرم شد و کمی پخت, اونا رو آبکش کنید و بلافاصله توی یک ظرف آب و یخ بندازید تا شوک حرارتی ببینه و رنگش سبز بمونه!
حدود ۱۰ دقیقه آخر پخت خورش, کلم بروکلی ها رو اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته.

‫‬نکات

  • ‫این روش پخت کلم بروکلی به بلانچ کردن معروفه! با این روش رنگ سبزیجان سبز رنگ حفظ میشه, زمان طولانیتری میتونید در فریزر نگهداری کنید و پخت اونا هم زمان کمتری میبره!
  • ‬این خورش رو میتونید به عنوان خوراک و به صورت کم آب با نان هم سرو کنید.
  • این میزان برای ۴ نفر کافیه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز