طرز تهیه خورش قورمه سبزی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
سبزی قورمه ۷۵۰ گرم
گوشت ۵۰۰ گرم
لوبیا چیتی ۱ لیوان
لیمو عمانی ۲ تا ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه خورشی و آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه قورمه سبزی
حبوبات رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخش از بین بره. بعد بپزید.
یکی از پیازها رو با سبزی حسابی تفت بدید. وقتی خوب سرخ کردید، کمی زردچوبه و ادویه بزنید و آب روی اون بریزید و بذارید تا جا بیفته.
حدود ۳ تا ۴ ساعت قبل از اینکه خورش رو از رو حرارت بردارید، یکی دیگه از پیازها رو با گوشت حسابی تفت بدید و زردچوبه و ادویه بزنید و گوشت رو به خورش اضافه کنید.
حدود ۱ ساعت قبل از اینکه خورش رو از رو حرارت بردارید، لیمو عمانی ها رو با چنگال سوراخ کنید و به خورش اضافه کنید. لوبیای پخته شده رو هم اضافه کنید.
در آخر هم نمک و فلفل و در صورت نیاز کمی آبلیمو به خورش اضافه کنید.

نکات

  • من به سبزی قورمه کمی شوید و گشنیز هم اضافه میکنم، طعمش رو خیلی خوب میکنه.
  • این خورش باید حداقل ۷ تا ۸ ساعت روی گاز باشه تا حسابی جا بیفته.
  • برای اینکه خورش زودتر به روغن بیفته، هر از گاهی چند تیکه یخ کوچیک بهش اضافه کنید. به این ترتیب شک میبینه و به روغن میفته!
  • تقریبا پنج دقیقه آخر، حرارت رو زیاد کنید و بذارید خورش بجوشه، بعد شعله رو خاموش کنید و بذارید پنج دقیقه بمونه تا روغنش بیاد رو.
  • قورمه سبزی از اون غذاهایی است که اصلا عجله بردار نیست, پس اگر وقت کمی دارید, سراغ این غذا نرید!
  • بعضی ها به جای لوبیا چیتی, از لوبیا قرمز استفاده میکنند!
  • ترکیب سبزی قورمه که من استفاده میکنم:
  • تره و جعفری ۳ کیلو (بیشتر جعفری)
  • گشنیز و شوید ۷۵۰ گرم
  • شنبلیله ربع کیلو
  • اسفناج و چغندر نیم کیلو

منبع: با ما بخون ، سر آشپز