طرز تهیه خورش قیمه

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
گوشت گوسفند ۲۰۰ گرم
لپه ۱ تا یک لیوان و نیم
لیمو عمانی ۱تا ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و آبلیمو به میزان لازم
زردچوبه و ادویه و زعفران به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورش قیمه

گوشت رو با پیاز نگینی تفت بدید تا گوشت خوب سرخ بشه! وقتی گوشت سرخ شد, ادویه و زردچوبه و کمی فلفل اضافه کنید و کمی تفت بدید و روی گوشت آب بریزید و اجازه بدید تا گوشت بپزه!

لپه رو جداگانه بپزید و مدام کف روی اون رو بگیرید و دور بریزید.
رب رو در یک تابه جداگانه تفت بدید. وقتی رب سرخ شد, لپه رو به اون اضافه کنید و با هم تفت بدید.
نیم ساعت آخر پخت گوشت, رب و لپه رو به خورش اضافه کنید.
لیمو عمانی ها رو با چنگال سوراخ کنید و به خورش اضافه کنید.
در صورت تمایل در این مرحله به خورش زعفران هم اضافه کنید.
وقتی گوشت پخت, نمک و در صورت تمایل آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته.
سیب زمینی ها رو خلالی کنید, روی اونا آب بریزید تا نشاسته اون از بین بره و حالا در یک تابه اونا رو سرخ کنید.
خورش رو در ظرف مورد نظرتون بکشید و با سیب زمینی خلالی تزئین کنید و سرو کنید.
***نکات
*کف روی لپه رو بگیرید چون خورش رو تیره میکنه!
*همیشه لپه رو جدا بپزید, چون آب لپه, خورش رو بد رنگ و تیره میکنه!
*همیشه رب رو جداگانه تفت بدید تا خوشرنگ بشه!
*در خورشهایی که رب در دستورشون هست, نیم ساعت آخر پخت, بعد از اینکه تفت دادید به خورش اضافه کنید تا خورش خوشرنگ بشه!
*لیمو عمانی رو همیشه نیم ساعت آخر پخت خورش به اون اضافه کنید تا خورش شما تلخ نشه!
*اگر لپه رو بعد از پخت تفت بدید, هیچ وقت توی خورش له نمیشه!
*سعی کنید در خورش قیمه حتما از عطر و رنگ زعفران بهره ببرید!