طرز تهیه خورش کدو بادمجان

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
کدو سبز ۴ تا ۵ عدد
بادمجان ۴ تا ۵ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
غوره یک دوم پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و زعفران و روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورش کدو بادمجان
پیاز رو خرد کنید و کمی تفت بدید، نرم که شد گوشتها رو اضافه کنید و خوب با هم تفت بدید. وقتی گوشت سرخ شد، کمی زردچوبه و ادویه خورشی و فلفل بزنید و روی اون آب سرد بریزید و بذارید تا با حرارت کم گوشت بپزه!
بادمجانها رو پوست بگیرید و به صورت طولی برش بزنید و به مدت ۱ ساعت در آب نمک بذارید تا تلخی اونا گرفته بشه. بعد از این مدت آبکش کنید. کدوها رو هم طولی برش بدید. بادمجانها و کدوها رو تفت بدید و روی دستمال آشپزخانه بذارید تا روغن اضافه اونا گرفته بشه.
وقتی گوشت پخت، توی یک تابه جدا، رب رو با روغن تفت بدید و به همراه کمی زعفران به خورش اضافه کنید.
نمک و فلفل خورش رو اندازه کنید و بادمجانها، کدوها و غوره ها رو به خورش اضافه کنید و بذارید کمی بمونه تا خورش جا بیفته.

نکات

  • اگر از همون اول رب رو به خورش اضافه کنید، خورش خوشرنگ نمیشه!
  • تفت دادن رب باعث میشه، هم بوی خامی اون گرفته بشه و هم خوشرنگ تر بشه.
  • میتونید زعفران هم اضافه نکنید، ولی پیشنهاد میکنم که تمام رنگ خورش رو از رب نگیرید، از زعفران هم استفاده کنید.
  • نذارید بادمجان و کدو خیلی با خورش بجوشه، چون له میشن!
  • اگر ترشی خورش کم بود، میتونید آبلیمو هم اضافه کنید.
  • ریختن آب سرد روی گوشت باعث میشه که گوشت بافت اصلی خودش رو حفظ کنه و خوش طعم تر هم بشه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز