طرز تهیه خورش کرفس

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم

‎گوشت خورشی ۳۰۰ گرم
‎کرفس ۵۰۰ گرم
‎برگ کرفس ۱۰۰ گرم
‎نعنا ریز شده ۲ قاشق غذاخوری
‎جعفری ریز شده ۵ قاشق غذاخوری
‎پیاز ۲ عدد
‎رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
‎لیمو عمانی ۲ عدد
‎نمک و فلفل و ادویه خورش و روغن به میزان لازم

‎طرز تهیه خورش کرفس
‎کرفس ها رو به اندازه های دلخواه و یکسان خرد کنید‫.‬
‎برگ کرفس رو ریز کنید و به همراه یکی از پیازها و نعنا و جعفری تفت بدید‫,‬ اواسط تفت دادن‫,‬ ساقه کرفس خرد شده رو هم اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ سبزیها تغییر بکنه‫!‬
‎پیاز باقیمانده رو جداگانه با گوشت تفت بدید و وقتی گوشت سرخ شد‫,‬ کمی ادویه و زردچوبه و فلفل اضافه کنید و روی گوشت آب سرد بریزید تا بپزه‫!‬
‎گوشت که نیم پز شد‫,‬ سبزیها رو هم اضافه کنید‫.‬
‎یک ساعت آخر پخت خورش‫,‬ لیمو عمانی رو بشویید و با چنگال چند سوراخ در اون ایجاد کنید و به
‎خورش اضافه کنید‫.‬
‎ربع ساعت آخر پخت خورش‫,‬ رب گوجه رو با کمی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید‫.‬
‎نمک و فلفل خورش رو هم اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته و بعد با چلو سرو کنید‫.‬

‎‫‬نکات

  • خورش کرفس رو با گوشت مرغ یا بوقلمون هم میتونید درست کنید‫.‬
  • به جای لیمو عمانی میتونید از آب لیموی تازه هم استفاده کنید‫.‬
  • ‬اگر دوست نداشتید که نعنا و جعفری رو به خورش اضافه کنید‫,‬ میتونید به جای اون از برگ کرفس ریز شده استفاده کنید‫.‬
  • ‬همیشه رب رو جداگانه تفت بدید و ربع ساعت آخر پخت خورش‫,‬ به اون اضافه کنید تا خورش شما خوشرنگ بشه‫!‬
  • میتونید میزان نعنا و جعفری رو بیشتر کنید‫.‬

منبع: با ما بخون ، سر آشپز