طرز تهیه دمی بادمجان و گوشت

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
بادمجان ۵ عدد
گوجه فرنگی ۳ تا ۴ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه دمی بادمجان
بادمجانها رو نگینی خرد کنید و برای تقریبا ۱ ساعت در محلول آب نمک بذارید تا تلخی شون گرفته بشه.
سیب زمینی ها رو هم نگینی خرد کنید. پوست گوجه فرنگی رو بگیرید و نگینی خرد کنید. فلفل دلمه رو هم همین طور.
یکی از پیازها رو خرد کنید و با کمی روغن تفت بدید، اواسط کار، سیب زمینی ها رو اضافه کنید و با هم تفت بدید. بعد هم بادمجانها رو اضافه کنید. با هم تفت بدید. حالا گوجه و فلفل دلمه رو بریزید و کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و بذارید تا سبزیجات با هم مخلوط بشن و تفت بخورن.
برنج رو به روش کته آماده کنید. وقتی آب برنج داشت تموم میشد، سبزیجات رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید تا پلو دم بیاد.
اون یکی پیاز رو رنده ریز کنید، آبش رو حسابی بگیرید و به گوشت اضافه کنید. نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و خوب ورز بدید تا انسجام پیدا کنه و اونا رو قلقلی کنید و توی روغن تفت بدید و بعد موقع کشیدن پلو، اونو لا به لای پلو بدید.

نکات

  • به گوشتتون میتونید مواد دیگه ای هم اضافه کنید، من پنیر پارمسان، پودر سیر، کمی ادویه کاری هم اضافه کردم.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز