طرز تهیه ران مرغ سوخاری

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
ران مرغ ۱۰ تکه
آرد سفید ۱ تا ۲ پیمانه
آرد سوخاری ۱ تا ۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و پودر سیر و آبیلمو و روغن به میزان لازم

طرز تهیه ران مرغ سوخاری
ران مرغ رو به همراه پیاز خرد شده و کمی نمک و فلفل و آبلیمو و  زردچوبه  و ادویه بپزید. حواستون باشه رانها خیلی نپزند!
بعد بذارید تا خنک بشن!
تخم مرغ رو بشکنید و با چنگال بزنید و بعد نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید.
آرد سفید رو به کمی نمک و فلفل و پودر سیر آغشته کنید.
رانها رو اول در آرد سفید بزنید. بعد در تخم مرغ و  بعد در آرد سوخاری بزنید و بعد سرخ کنید.
زمان سرخ کردن هم حدود ۶ تا ۱۰ دقیقه کافیه!
بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه بذارید تا روغن اضافه اون گرفته بشه و بعد سرو کنید.

‫‬نکات

  • ‫‬ران مرغ به ۲ صورت اسپایسی و معمولی درست میشه!
  • ‬میزان آرد سفید و سوخاری تقریبیه, میتونید کمتر و بیشتر کنید.
  • ‬درب ظرف رو موقع سرخ کردن نبندید, تا تخم مرغ کف نکنه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز