طرز تهیه سالاد آناناس و کرفس با ذرت

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم

ساقه کرفس ۳ قطعه ۱۰ سانتی

سرکه ۳/۱ پیمانه

کمپوت آناناس خرد شده ۱ پیمانه

سس مایونز ۱ پیمانه

خامه ۲/۱ پیمانه

کاهو ۵ الی ۵ برگ

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

کنسرو نخودفرنگی ۲/۱ پیمانه

کنسرو ذرت ۲/۱ پیمانه

کالباس ریز شده ۲۰۰ گرم

طرز تهیه سالاد آناناس و کرفس

سس مایونز، خامه، نمک و فلفل و سرکه رو با هم مخلوط میکنیم تا سس یکدست بشه.
اسلایس کرفس، آناناس خرد شده، کنسرو ذرت، کنسرو نخودفرنگی و ژامبون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سس با مواد خوب مخلوط بشه.

نکات

  • میتونیم از آناناس تازه هم استفاده کنیم.
  • کرفس حتما باید حداقل نیم ساعت در سرکه خوابانده شود تا نرم شود.
  • حتما بند کرفس رو بگیرید تا حالت مو مانند در غذا پیدا نکنه!
  • میتونیم سالاد رو به شکل آناناس تزیین کنیم یا آناناس رو خالی کنیم و سالاد رو توش بریزیم.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز