طرز تهیه سالاد روسی مجلسی اصل با مرغ و شوید

دسته بندی: آشپزی طرز تهیه سالاد روسی مجلسی اصل با مرغ و شوید

سالاد روسی یا همان سالاد سیب زمینی از جمله محبوب‌ترین سالادهای بین‌المللی در رستوران‌های ایرانی و مهمانی‌هاست. همان‌طور که از اسم سالاد پیداست یکی از پیش غذاهای بومی روسیه است که اتفاقا ابداع یک سرآشپز بلژیکی مقیم شوروی سابق بوده است. طرز تهیه سالاد روسی مجلسی با مرغ و شوید را بخوانید.

مواد لازم سالاد روسی برای ۱۰ نفر

 

سیب زمینی پخته و مکعبی خرد شده: ۶ عدد

هویج پخته مکعبی خرد شده: ۱ عدد

تخم مرغ پخته مکعبی خرد شده: ۴ عدد
خیارشور درشت: ۶ عدد خرد شده
نخود فرنگی: ۱ قوطی کنسرو
گوشت سینه مرغ پخته شده و مکعبی خرد شده: ½ پیمانه

پیازچه: ۲ ساقه
سس مایونز: ½ پیمانه
شوید تازه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید: به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه سالاد روسی مجلسی با مرغ و شوید

 

برای درست کردن سالاد روسی مجلسی ابتدا باید سینه مرغ، سیب زمینی، هویج و تخم مرغ‌ها را بپزید. بعد از پختن مواد پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. پیازچه‌ها را ریز خرد کنید. سینه مرغ را هم به صورت مکعبی خرد کنید.
در مرحله بعد تمام مواد را با هم در یک کاسه بزرگ بریزید و به آرامی هم بزنید که مواد له نشوند. در مرحله آخر به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه بریزید. ممکن است خیارشورها نمکی باشند پس ابتدا طعم سالاد را مزه کنید و سپس نمک اضافه کنید. برای اضافه کردن نمک و فلفل آن‌ها را با سس مایونز مخلوط کنید و روی سالاد روسی برید. شوید خرد شده را هم اضافه کنید به آرامی هم بزنید تا سس و شوید به خورد تمام مواد برود. سالاد روسی را یک تا دو ساعت در یخچال نگه دارید تا سالاد روسی مجلسی با مرغ و شوید حسابی مزه‌دار شود. در صورت تمایل می‌توانید با قالب‌‌های دلخواه سالاد را در ظرف‌های مورد نظر سرو کنید.

نکات مهم

*سالاد روسی اصل با مرغ درست می‌شود اما شما در صورت تمایل می‌توانید به جای مرغ یا همراه با مرغ از انواع ژامبون مرغ، بوقلمون یا گوشت استفاده کنید.

*برای این‌که یک سالاد رژیمی‌ داشته باشید از  ماست چکیده به همراه سس مایونز هم استفاده کنید. سس مایونز و ماست چکیده را به نسبت مساوی به سالاد روسی اضافه کنید.

 

منبع: با ما بخون ، مجله کوروش