طرز تهیه سالاد روس

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
سیب زمینی نگینی ۳ عدد
ژامبون دلخواه ۲۵۰ گرم
خیارشور ۴ عدد درشت
پیازچه تمیز و ریز شده ۱۰۰ گرم
نخود فرنگی یک چهارم پیمانه
خامه یک دوم پیمانه
سس مایونز یک پیمانه
نمک و فلفل و آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه سالاد روس
سیب زمینی ها رو آب پز کنید. ژامبون ها رو به اندازه دلخواه خرد کنید. خیارشور رو نگینی کنید.
در یک ظرف مناسب, سیب زمینی, پیازچه, خیارشور, ژامبون, نخود فرنگی رو بریزید و با هم مخلوط کنید.
سس سالاد رو آماده کنید, خامه و مایونز رو بزنید تا یکدست بشه و در حین هم زدن, کمی آبلیمو و نمک و فلفل اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس یکدست بشه و بعد با مواد سالاد مخلوط کنید و سالاد رو در یخچال بذارید تا خنک بشه و سرو کنید.

‬نکات

  • در این سالاد میتونید از ذرت پخته, فلفل دلمه ای نگینی یا هر سبزیجات دیگه به دلخواه خودتون استفاده کنید.
  • به جای کالباس یا ژامبون میتونید از مرغ پخته شده هم استفاده کنید.
  • میتونید میزان خامه و سس مایونز رو به دلخواه کم و زیاد کنید.
  • اگر بخواهید سالاد شما در قالب فرم بگیره و به راحتی برگرده, باید سس سالاد رو کم کنید.
  • میتونید به جای مایونز از ماست سون یا ماست های خامه ای هم استفاده کنید.
  • این سالاد یک وعده غذایی کامل برای شام هست.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز