طرز تهیه سالاد زیتون و قارچ

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
زیتون درشت ۱۵۰ گرم
قارچ ریز ۱۵۰ گرم
تخمه کدو و هندوانه ۱۰۰ گرم
پنیر فتا ۱۰۰ گرم
گوجه مینیاتوری ۲۰۰ گرم
کنسرو سبزیحات ۱ قوطی
سرکه بالزامیک به میزان لازم
آبلیمو تازه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه سالاد زیتون و قارچ
قارچها رو به ۴ قسمت یا دو نیم کنید و با کمی روغن زیتون تفت بدید.
زیتون رو دو نیم کنید.
زیتون خرد شده, قارچ خرد شده و تفت داده شده, پنیر مکعبی خرد شده, گوجه دو نیم شده, کنسرو سبزیجات و تخمه کدو و هندوانه رو در یک کاسه مناسب بریزید و به میزان لازم آبلیمو, نمک و فلفل و سرکه بالزامیک و روغن زیتون اضافه کنید و هم بزنید و سرو کنید.

‬نکات

  • از این سالاد میتونید در کنار غداهای گوشتی مثل استیک و انواع کبابها استفاده کنید.
  • میتونید به جای بالزامیک و روغن زیتون, از ماست چکیده و یا از سس مایونز و روغن زیتون استفاده کنید.
  • میتونید به جای گوجه مینیاتوری یا گیلاسی از ۵ یا ۶ عدد گوجه فرنگی نگینی هم استفاده کنید.
  • در صورت تمایل میتونید از پودر آویشن هم در سالاد استفاده کنید.
  • ‬کنسرو سبزیجات منظور مخلوط هویج و ذرت و نخود فرنگی هست!
  • این میزان برای ۴ نفر کافیه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز