طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری

دسته بندی: آشپزی

موادلازم
فیله مرغ ۴ عدد
کاهو پیج ۱ عدد متوسط
زیتون حلقه شده ۵۰ گرم
گوجه گیلاسی ۱۰۰ گرم
نان کروتان ۵۰ گرم
پنیر پارمسان ۵۰ گرم
پودر سوخاری به میزان لازم
مواد لازم برای سس سالاد
سس مایونز ۱۲۵ میلی لیتر
آب لیمو سنگی ۱ عدد
سس ورچسترشایر ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری
فیله مرغ رو از نیم ساعت قبل با نمک و فلفل سیاه و کمی لیموی تازه مزه دار کنید و بعد با پودر سوخاری , سرخ کنید.
کاهو رو درشت خرد کنید. گوجه گیلاسی رو نصف کنید.
حالا در یک کاسه بزرگ, کاهو, نان کروتان, زیتون حلقه شده و گوجه گیلاسی رو مخلوط کنید.
فیله سوخاری رو روی سالاد بذارید و روی سالاد پنیر پارمسان بپاشید و سس رو روی سالاد بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه سس
توی یک ظرف مناسب, سس مایونز, آب لیموی تازه و سس ورچسترشایر و نمک و فلفل سیاه رو مخلوط کنید.
نکات
  • اگر نان کروتان در دسترس نداشتید, میتونید نان تست رو مربعی در اندازه ۴*۴ برش بدید و روی اون کمی روغن زیتون بریزید و برای چند دقیقه توی فر بذارید تا سوخاری بشه و بعد استفاده کنید.
  • اگر سس ورچسترشایر در دسترس نداشتید میتونید از ترکیب نصف و نصف سرکه ترشی سیر چند ساله و سویا سس استفاده کنید.
  • اگر باز هم ترشی سیر چند ساله نداشتید, میتونید به جاش سرکه بالزامیک استفاده کنید.
  • میتونید فیله مرغ رو مزه دار کنید و گریل کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز