طرز تهیه سالاد سیب زمینی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم:

  • سیب زمینی ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • خیارشور ۵ عدد
  • سیب ترش ۳ عدد
  • گوشت پخته ۵۰۰ گرم
  • پنیر گودا ۲۰۰ گرم
  • لبو ۲۵۰ گرم
  • پیازچه خرد شده ۴ قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون ۵ قاشق سوپخوری
  • سرکه ۱ و ۲/۱ قاشق سوپخوری
  • جعفری خرد شده ۲/۱ پیمانه
  • کاهو پیچ برای تزیین چند برگ
  • سس مایونز ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد سیب زمینی:

سس مایونز، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل و شکر رو مخلوط میکنیم.
اول سیب زمینی رو اضافه میکنیم، بعد تخم مرغ، گوشت پخته، پنیر نگینی گودا، لبو، پیازچه، خیارشور، جعفری و سیب ترش رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه..
در آخر برگ کاهور رو توی ظرف میذاریم و سالاد رو توش میریزیم.

نکات:

  • مواد رو به ترتیب سس خور بودن به سس اضافه میکنیم. مثلا اینجا سیب زمینی بیشتر از همه سس میخوره.
  • گوشت باید فیله یا راسته جوان گوساله باشه.
  • برای پخت گوشت، فیله رو نگینی میکنیم و با پیاز ریز شده و کره با حرارت بالا تفت میدیم تا گوشت بپزه.
  • میتونیم به جای گوشت از مرغ یا ژامبون هم استفاده کنیم.
  • لبو رو میتونیم فریز کنیم، پوست اون رو نباید بگیریم، درسته باید بپزیم و بذاریم توی فریزر .
  • برای پخت لبو حتما باید کمی شکر توی آبش بریزیم تا خوشرنگ بشه.
  • به جای سیب ترش می تونیم سیب معمولی هم بریزیم، ولی باید به کمی آبلیمو آغشته کنیم تا سیاه نشه.
  • سالاد سیب زمینی را معمولاً همراه با کباب یا انواع بریانی سرو میکنند.
  • انواع متفاوتی از این سالاد با اضافه نمودن مواد افزودنی مختلف در سراسر دنیا وجود دارد. هر کسی هم ادعا می کند که سالاد او بهترین و کامل ترین سالاد سیب زمینی می باشد. اگر چه این مسئله تنها به ذائقه افراد بستگی دارد.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز