طرز تهیه سالاد شيکرون

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم

سس مایونز ۱ و یک دوم پیمانه

سیب زمینی ۲۵۰ گرم

کالباس یا سینه مرغ خرد شده ۱۵۰ گرم

گردو ۲۰۰ گرم

کنسرو نخود فرنگی یک سوم پیمانه

قارچ ۵ عدد

پنیر گودا ۱۰۰ گرم

خیار شور ۴ عدد


‫آبلیمو ۴ قاشق سوپخوری‬
‫نمک و فلفل به میزان لازم


‫طرز تهیه سالاد شیکرون

سس مایونز، آبلیموی تازه، نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید.
اول سیب زمینی رو به سس آغشته کنید, بعد ژامبون، مغز گردو، نخود فرنگی، خیار شور، قارچ تفت داده، پنیر گودا رو اضافه کنید. همه مواد رو خوب مخلوط کنید و سالاد رو برای چند ساعت در یخچال بذارید تا مزه مواد به خورد هم بره.
‬
‫نکات‬
‫    •    در همه سالادها، مواد به ترتیب سس خور بودن باید به سس اضافه بشن، مثلا اگه سیب زمینی یا ماکارونی داشتید، اول اونا رو اضافه کنید.‬
‫    •    برای این تزئین, هر چی درصد گوشت ژامبون کمتر باشه، راحت تر قیف میشه.‬
‫    •    به جای پنیر گودا از هر پنیر طعم دیگه هم میتونید استفاده کنید.‬
‫    •    میتونید به جای مایونز از ماست پرچرب یا ماست های خامه ای هم میتونید استفاده کنید.‬

منبع: با ما بخون ، سر آشپز