طرز تهیه سالاد شیرازی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر

خیار ۶ عدد

گوجه ۴ تا ۵ عدد بسته به سایز اونا

پیاز متوسط ۱ عدد

نمک و فلفل و آبغوره و نعنا خشک به میزان لازم

طرز تهیه سالاد شیرازی

تمامی مواد رو به صورت نگینی خرد کنید.
مواد رو با هم مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل و نعنا خشک اضافه کنید.
به عنوان چاشنی هم آبغوره اضافه کنید.

نکات

  • این سالاد بهتره بعد از مخلوط کردن مواد و چاشنی ها، چند ساعت توی یخچال بمونه تا مزه مواد حسابی به خورد هم بره!
  • در سالاد شیرازی اصل، از آبغوره به عنوان چاشنی استفاده میشه. البته در صورتی که فصل لیموترش تازه باشه، من آبغوره و لیمو ترش رو با هم ترکیب میکنم که طعم بینظیری به سالاد میده!
  • این سالاد همون طور که از اسمش پیداست، شیرازی هست و باب طبع همه مردم شده و در کنار بعضی از غذاها، عالی است.
  • نعنا خشک به این خاطر به سالاد اضافه میشه که طبع سرد خیار و گوجه رو از بین ببره!
  • بعضی ها به سالاد شیرازی روغن زیتون یا حتی فقط آبلیمو اونم از نوع بازاری با اون حالت اسیدی بیش از حدش میزنن که به نظر من اصالتش رو از بین میبره!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز