طرز تهیه سالاد فلفل دلمه با گوشت گوساله

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم

گوشت گوساله ۲۰۰ گرم

موسیر خرد شده ۱ عدد

جعفری تازه خرد شده ۱ قاشق سوپخوری

فلفل دلمه قرمز ۱ عدد

فلفل دلمه سبز ۱ عدد

سرکه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

سس خردل ۱ قاشق سوپخوری

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

ترخان خشک شده ۱ قاشق سوپخوری

سس فلفل تند چند قطره

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

شکر ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد فلفل دلمه

فیله گوساله رو به صورت نواری خرد میکنیم. روی حرارت تند با پیاز و کره تفت میدیم. بعد رب گوجه رو به فیله ها اضافه میکنیم تا بوی خامی آن گرفته شود
میزان سرکه ای که داریم رو در ظرفی میریزیم و نمک و فلفل و سس خردل و سس فلفل تند و روغن زیتون رو اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم.
بعد ترخان خشک و کمی شکر هم اضافه میکنیم و بعد فیله های تفت داده رو اضافه میکنیم.
در مرحله بعد، فلفل دلمه نواری در چند رنگ، موسیر خلالی، جعفری خرد شده رو اضافه میکنیم.

نکات

  • به جای ترخان، از هر سبزی معطر دیگه هم میتونیم استفاده کنیم.
  • موسیر رو باید چند ساعت در آب گرم خیس کنیم و بعد خلالی کنیم.
  • برای تزیین هم میتونیم مواد رو در فلفل دلمه بریزیم و به همین شکل سرو کنیم.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز