طرز تهیه سالاد قارچ

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم

قارچ یکدست ۵۰۰ گرم
جعفری خرد شده نصف فنجان
پیاز خرد شده ۱ عدد

مواد لازم برای سس
روغن زیتون ۶ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه ۵ قاشق سوپخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
پودر تخم گشنیز یک چهارم قاشق مربا خوری
پودر ادویه کاری یک چهارم قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد قارچ
قارچ ها رو چند تکه خرد کنید و در آب جوشان به مدت ۳ تا ۵ دقیقه با ۲ قاشق آبلیمو و کمی نمک آبپز کنید.
بعد اونا رو آبکش کنید و بذارید سرد بشه.
قارچ ها رو در ظرفی بریزید و جعفری خرد شده و پیاز نگینی رو اضافه کنید. برای سس هم همه مواد رو با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و اجازه بدید  تا سالاد برای ۲ ساعت در یخچال بمونه تا مزه دار بشه و بعد سرو کنید.

‫نکات

  • ‫میزان ترشی دستور ذائقه ای هست, میتونید کمترش کنید.
  • ‬قارچهای دکمه ای برای این سالاد خیلی بهتره!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز