طرز تهیه سالاد میلانی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم

ماکارونی فرمی ۱۵۰ گرم
روغن ۳ قاشق سوپخوری
ژامبون ۱۵۰ گرم
پنیر گودا ۱۵۰ گرم
خیارشور ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیازچه خرد شده ۵ عدد
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
ماست خامه ای ۲/۱ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
سرکه انگور ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد میلانی
آب رو جوش میاریم و ماکارونی رو تو اون میریزیم و نمک و روغن مایع و سرکه میریزیم و میذاریم تا ماکارونی خوب بپزه و بعد آبکش میکنیم. آب سرد روش میریزیم تا نشاسته اون از بین بره.
با کمی روغن مایع چربش میکنیم.
به ماست، نمک و فلفل و روغن زیتون و سرکه اضافه میکنیم.
جعفری خرد شده رو هم به سس اضافه میکنیم.
اول ماکارونی رو در سس میریزیم. بعد ژامبون رشه ای ، پنیر گودا، خیارشور و فیله گوجه و پیازچه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. سالاد آماده است.

نکات

  • مواد باید به ترتیب سس خور بودن همیشه به سس اضافه بشه، مثلا اول ماکارونی، سیب زمینی…
  • خیارشور باید موقع سرو اضافه بشه، اگر از قبل اضافه کردید، نمک رو حذف کنید و بعد نمک سالاد رو اندازه کنید، چون خیارشور نمک پس میده!
  • فیله گوجه باید زمان سرو اضافه بشه، چون توی سالاد آب میندازه!
  • میتونید به جای پنیر گودا از هر پنیر طعم دیگه هم استفاده کنید.
  • وقتی ماکارونی آبکش میشه و اونو چرب میکنید، میتونید به همین روش به مدت ۱ هفته توی یخچال نگه دارید.
  • موقعی که سرکه و ترشی رو به سس اضافه میکنید باید حین هم زدن باشه تا سس نبره!
  • میتونید به دلخواه به سستون خامه هم اضافه کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز