طرز تهیه سالاد کالباس

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
کالباس یا ژامبون به دلخواه ۲۵۰ گرم
پنیر گودا ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
کدو قلمی ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
سرکه قرمز ۵ قاشق سوپخوری
شکر ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۶ قاشق سوپخوری
پیازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کالباس
سرکه و نمک و فلفل و شکر رو با هم مخلوط کنید و حین هم زدن روغن زیتون رو اضافه کنید.
ژامبون و کدو رو رشته ای خرد کنید. فلفل دلمه ای و پیاز و پیازچه رو هم خرد کنید و به همراه پنیر گودا که نگینی خرد کردید، به سس اضافه کنید.

نکات

  • میتونید از چند نوع ژامبون و کالباس بنا به سلیقه خودتون استفاده کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز