طرز تهیه ساندویچ اسپانیایی‬

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم‬
‫سیب زمینی ۱ کیلوگرم‬
‫تخم مرغ ۵ عدد‬
‫فلفل دلمه ۱ عدد‬
‫پیاز ۱ عدد‬
‫سیر ۴ حبه‬
‫نان باگت به میزان لازم‬
‫نمک و فلفل و ادویه و روغن زیتون به میزان لازم‬

‫ ‬طرز تهیه ساندویچ اسپانیایی‬
سیب زمینی ها رو نگینی خرد کنید و کنار بذارید. پیاز و سیر رو نگینی کنید و با روغن زیتون تفت بدید, وقتی سرخ شدند, سیب زمینی نگینی با فلفل دلمه رو اضافه کنید, با حرارت کم شروع کنید به تفت دادن و هم زدن. تا زمانی که سیب زمینی ها پخته بشن!
وقتی سیب زمینی ها پختند, نمک و فلفل و ادویه اضافه کنید و تخم مرغ ها رو روی مواد بشکنید و درب تابه رو ببندید و اجازه بدید تا کوکو پف کنه! وقتی یک طرف کوکو خودش رو گرفت, برگردونید تا سمت دیگه هم طلایی بشه و بعد با نان سرو کنید یا با نان باگت ساندویچ کنید و سرو کنید.

نکات

  • اسپانیایی ها با سبزیجات, انواع و اقسام کوکوها رو درست میکنند و به این کوکوها, ترتیا میگن!
  • میتونید به مایه تون سبزیجات دیگه مثل ذرت, لوبیا سبز و …هم اضافه کنید.
  • میتونید مثل تصویری که می بینید, نان باگت رو حلقه ای برش بدید, توی اون رو خالی کنید و درون ماهیتابه بذارید و از مواد توی اون بریزید و فشرده کنید و وقتی یک طرف اون طلایی شد, برگردونید تا سمت دیگه هم طلایی بشه!
  • اگر میخواهید مواد رو مثل تصویر درست کنید, وقتی مواد سیب زمینی کاملا سرد شد, تخم مرغ ها رو در اون بشکنید تا مایه ای مثل کوکو به دست بیاد! چون اگر مایه داغ باشه, تخم مرغ سریع میبنده و دیگه نمیشه درون نان باگت ریخت!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز