طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
سبزی ماهی ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۴ حبه
تمر هندی نصف بسته
ماهی ۳ تیکه بزرگ
آرد سفید برای سرخ کردن ماهی به میزان لازم
زرچوبه، نمک و ادویه ماهی و پودر سیر به میزان لازم
نمک و فلفل و آبلیمو و روغن به میزان کافی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی
برنج رو جداگانه دم بدید.
برای درست کردن سبزی ماهی، پیاز و سیر رو خرد کنید و با روغن تفت بدید.
سرخ که شد، سبزی رو به اون اضافه کنید و حسابی تفت بدید. بعد از اینکه سبزی سرخ شد، شیره تمر هندی رو از صافی رد کنید و روی اون بریزید.
کمی نمک و فلفل و ادویه ماهی و زردچوبه بزنید. یه کم هم آب بریزید و اجازه بدید تا با شعله کم حدود ۲ ساعت بپزه تا حسابی به روغن بیفته.
ماهی رو در نمک و فلفل و پودر سیر و آبلیمو برای ۲ تا ۳ ساعت بخوابونید.
بعد از اینکه ماهی مزه دار شد، کمی آرد رو با نمک و فلفل و پودر سیر و زردچوبه و فلفل و ادویه ماهی مخلوط کنید و ماهی رو توی این پودر بزنید و سرخ کنید.

نکات

  • تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش روش بریزید و با قاشق از هم بازش کنید. بعد اونو چنگ بزنید و صاف کنید تا شیره اش در بیاد.
  • سبزی ماهی برای مثال اگه ۱ کیلو باشه، ۹۰۰ گرمش گشنیزه و ۱۰۰ گرمش شنبلیله.
  • میتونید ماهی رو به همون روشی که برای سوخاری کردن گفتم درست کنید.
  • چون تمر هندی شوره، توی ریختن نمک دقت کنید.
  • ترشی این دستور ذائقه ایه، میتونید کمترش کنید.
  • این مدل سبزی پلو، جنوبیه!
  • این میزان برای ۳ نفر کافیه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز