طرز تهیه سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات

دسته بندی: آشپزی

با هندوانه ی قرمز رنگ می توانید طبق دستور زیریک سس بسیار خوشمزه درست کنید و آن را بر روی سالاد سبزیجات ریخته و از طعم آن لذت ببرید.

سرکه هندوانه
با هندوانه ی قرمز رنگ می توانید طبق دستور زیریک سس بسیار خوشمزه درست کنید و آن را بر روی سالاد سبزیجات ریخته و از طعم آن لذت ببرید.
دستورالعمل زیر به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.

زمان لازم :۱۵ دقیقه
مواد لازم : 
در ۴ گروه طبقه بندی شده است :
۱ پیاله برش هایی ازهندوانه ی بی دانه
۱ پیاله از توت فرنگی های نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکه ی سفید
۱ قاشق غذا خوری شکر
۱ قاشق چای خوری پوست پرتغال رنده شده

طرز تهیه :
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می زنیم تا کاملا یکدست شده و صاف شود.
باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز ۳ روز نمی توانید آن را نگه دارید. 
قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید. 

اطلاعات غذایی این سس :
کالری ۱۱ 
کل چربی ۰ گرم 
چربی اشباع ۰ گرم 
کلسترول ۰ میلی گرم
سدیم ۱ میلی گرم
فیبر ۰ گرم
 پروتئین ۰ گرم