طرز تهیه سس مکزیکی هفت لایه

دسته بندی: آشپزی

این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید.

طرز تهیه سس مکزیکی

این سس برای مهمانی هایی که به سبک فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و … در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه  برای درست کردنش باید کمی وقت بیشتری صرف کرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای کنسرو شده و سس تاکو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید .

طرز تهیه سس تاکو :
مواد لازم :
۲۵۰ گرم سس گوجه فرنگی 
۱/۴ پیمانه آب
۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی 
۱ قاشق چایخوری زیره 
۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده 
۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید 
۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
۱/۴ قاشق چایخوری نمک 
۱/۴ قاشق چایخوری پودر پاپریکا 
۱/۴ قاشق چایخوری شکر 
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند .