طرز تهیه سمبوسه

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
نان لواش ۳ عدد
سیب زمینی پخته ۱۰ عدد
جعفری ساطوری شده ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
گشنیز ۱۰۰ گرم
مرزه ۱۰۰ گرم در صورت تمایل
پیاز ۳ عدد
روغن و نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
تمبر هندی ۱۰۰ گرم

طرز تهیه سمبوسه
پیاز رو خرد کنید و در تابه بریزید. گوشت چرخ کرده رو به اون اضافه کنید. و تفت بدید. سبزیها رو خیلی ریز به مواد گوشت اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی پخته رو هم اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه بزنید.
تمر هندی رو توی یه ظرف بریزید و آب جوش روی اون بریزید و بذارید کمی بمونه و بعد اونو چنگ بزنید و از صافی رد کنید.
کمی از آب تمر رو به مواد گوشتی اضافه کنید.
بقیه رو روی حرارت بذارید و با نمک و فلفل اجازه بدید تا کمی غلیظ بشه و با سمبوسه سرو کنید.
نان لوش رو به عرض حدود ۸ تا ۱۰ سانتی و بلند برش بزنید.
مواد رو بالای نان گذاشته و از یه طرف شروع کنید به پیچیدن, جوری که شکل مثلث بشه و مواد از اون بیرون نریزه و توی روغن داغ سرخ کنید.

نکات

  • پیاز سمبوسه اگه زیاد باشه خیلی خوشمزه تره!
  • توی جنوب ایران یه مدل سمبوسه درست میکنند به اسم سمبوسه پیتزایی که مواد پیتزا رو توی نان میپیچن.
  • یه مدل دیگه اینه که سیب زمینی رو آبپز میکنن و با پیاز فراوان به همراه جعفری لای نان میپیچن!
  • مواد دورن سمبوسه کاملا سلیقه ایه.
  • سمبوسه باید تند باشه که عالی بشه!
  • سمبوسه توی کشورهای مختلف به روشهای مختلفی درست میشه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز