طرز تهیه سوپ جو با شیر

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
جو پوست کنده ۱ پیمانه
هویج ۱ عدد بزرگ
کنسرو ذرت نصف یک قوطی
قارچ ۴۰۰ گرم
شیر ۲ لیوان
خامه ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
عصاره مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه سوپ جو
جو رو از چند ساعت قبل خیس کنید و بذارید بپزه. وقتی پخت, هویج نگینی و قارچ ورقه رو به اون اضافه کنید. عصاره مرغ رو هم خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. اجازه بدید تا قارچ و هویج هم بپزن.
وقتی همه مواد پختند, شیر رو که به دمای محیط رسیده کم کم به سوپ اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سوپ نبره! حالا کنسرو ذرت رو اضافه کنید.
نمک و فلفل سوپ رو اندازه کنید و حرارت رو خاموش کنید.  خامه رو در یک کاسه نسبتا بزرگ بریزید و با آبلیمو هم بزنید تا صاف و یکدست بشه. حالا از سوپ داغ کم کم در اون بریزید و هم بزنید تا خامه یواش یواش گرم بشه و بعد اونو به سوپ اضافه کنید و سپس سرو کنید.

‫‬نکات

  • ‫خامه اگه روی حرارت بجوشه, سوپ میبره!
  • ‬خامه اگر همین طوری به سوپ داغ اضافه بشه, سوپ میبره, بنابراین اول از سوپ داغ به اون اضافه کنید تا دمای خامه کم کم مثل دمای سوپ بشه و بعد اون مخلوط رو آروم به سوپ اضافه کنید.
  • شیر اگر سرد باشه و به سوپ اضافه بشه, سوپ میبره!
  • ‬میتونید از بلغور جو یا جو پرک هم استفاده کنید.
  • کنسرو ذرت اگه زیاد بپزه, سفت میشه!
  • چون عصاره مرغ نمک داره, پس در ریختن نمک دقت کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز