طرز تهیه سوپ ذرت

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم:

کرفس ۳ قطعه ۱۰ سانتی

تره فرنگی اندازه متوسط ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

کره ۵۰ گرم

مرزه خشک ۱ قاشق سوپخوری

آب مرغ ۵ پیمانه

شیر ۲ پیمانه

آرد ذرت ۱/۴ پیمانه

کنسرو ذرت ۱ پیمانه

خامه ۱/۲ پیمانه

جعفری خرد شده ۱/۳ پیمانه

پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم

آبلیمو کمی

طرز تهیه سوپ ذرت:
بندهای کرفس رو بگیرید ، قسمت سفید تره فرنگی رو خرد کنید.
پیاز و کرفس و تره فرنگی رو با کره تفت بدید و آب مرغ رو اضافه کنید ، مرزه خشک و جعفری رو هم اضافه کنید به همراه نمک و فلفل و بذارید تا بپزه.
شیر و آرد ذرت رو در هم حل کنید و کم کم به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظ بشه.
نیمی از ذرت رو به سوپ اضافه کنید و سوپ رو میکس کنید و بقیه ذرت رو میکس نشده به سوپ اضافه کنید.
خامه رو به همراه آبلیمو توی یه ظرف بریزید و از مواد کم کم روی اون بریزید تا خامه کم کم گرم بشه و به سوپ اضافه کنید.
پنیر پارمسان رو هم به سوپ اضافه کنید و ظرف رو از روی حرارت بردارید.

نکات

  • ذرت نباید بیشتر از ربع ساعت روی حرارت باشه وگرنه سفت میشه.
  • میتونید سوپ رو میکس نکنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز