طرز تهیه سوپ مرغ کرم دار با پنیر گودا

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم:

تره فرنگی ۲ ساقه

کرفس ۲ ساقه

هویج ۲ عدد

پیاز ۲ عدد

جعفری ساطوری شده ۲ قاشق سوپخوری

کره ۲/۱ پیمانه

آرد ذرت ۲/۱ پیمانه

آب مرغ ۱ و ۲/۱ پیمانه

گوشت سینه مرغ پخته ۱ و ۲/۱ پیمانه

شیر ۲ پیمانه

خامه ۳/۱ پیمانه

آبلیموی تازه ۴/۱ پیمانه

پنیر گودا ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ مرغ:

پیاز و تره فرنگی و هویج و کرفس رو همراه با کره تفت میدیم. استاک رو اضافه میکنیم. و میذاریم تا بپزه. بعد میکس میکنیم.
شیر به دمای محیط رسیده رو به سوپ میکس شده اضافه میکنیم.
آرد ذرت رو با شیر سرد مخلوط میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم. سینه مرغ رو هم که قبلا نگینی کردیم و تفت دادیم رو هم اضافه میکنیم.
آخر سر هم جعفری ساطوری و پنیری که مکعبی خرد کردیم رو اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم.
خامه رو با چنگال میزنیم تا صاف بشه و آبلیمو رو به اون اضافه میکنیم. یه کم از سوپ داغ به خامه اضافه میکنیم تا خامه کم کم گرم بشه و بعد به سوپ اضافه میکنیم.
در آخر هم نمک و فلفل سوپ رو اندازه کنید.

نکات

  • اگر به سوپ گرم شیر سرد رو اضافه کنیم، شیر توی سوپ بریده بریده میشه. پس شیر حتما باید به دمای محیط برسه.
  • به جای پنیر گودا از هر پنیر دیگه به ذائقه خودتون میتونید استفاده کنید.
  • برای شستن تره فرنگی، اول اونو خرد کنید، بعد توی آب بریزید تا گل اون خارج بشه.
  • بندهای کرفس رو بگیرید تا توی غذا حالت مو مانند پیدا نکنه.
  • خامه اگر به مایه داغ اضافه بشه، میبره، بنابراین حتما اول باید اونو کم کم داغ کنید بعد به سوپ ها اضافه کنید.
  • استاک همون قرصهای گوشت یا مرغ آماده رو میگن!
  • میتونید به جای آرد ذرت، آرد سفید اضافه کنید، در این حالت حتما سس سفید رو درست کنید و بعد به سوپ اضافه کنید تا بوی خامی آرد سفید از بین بره!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز