طرز تهیه غذای مجدره

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
عدس ۴۰۰ گرم
برنج ۲۰۰ گرم
پودر تخم گشنیز ۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه و فلف قرمز به میزان لازم

مواد لازم پیاز کاراملی
پیاز متوسط ۶ عدد
روغن زیتون ۱۲۰ میلی لیتر
شکر ۶ قاشق مرباخوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مجدره
عدس رو از ۲ تا ۳ ساعت قبل خیس کنید و بعد عدس رو بپزید. بعد برنج, نیمی از پیاز کاراملی, نمک, فلفل و پودر تخم گشنیز رو اضافه کنید و اجازه بدید تا با هم بجوشند و غذا خیلی کم آب بشه. بعد مابقی پیاز کارملی رو روی مجدره بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه پیاز کاراملی
روغن زیتون رو در یک تابه بریزید و پیازهای خلالی رو به همراه شکر به اون اضافه کنید. مدام هم بزنید تا رنگ پیاز رو به طلایی بره. حالا سرکه بالزامیک و کمی آب اضافه کنید تا آب به جوش بیاد و دوباره هم بزنید. اینقدر پیاز رو به هم بزنید تا آب پیاز تبخیر بشه و وقتی پیاز کاملا کاراملی شد, حرارت رو خاموش کنید.

نکات

  • مجدره یکی از غذاهای لبنانی است.
  • مجدره رو میتونید سرد یا گرم سرو کنید.
  • برای تهیه پیاز کاراملی کمی حوصله داشته باشید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز