طرز تهیه قلیه میگو

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم:
میگو پاک کرده ۵۰۰ گرم

سبزی ماهی ۱ کیلو

سیر ۵ تا ۶ حبه

پیاز ۲ عدد

تمر هندی نصف بسته

نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و روغن به میزان لازم

آرد کمی

طرز تهیه قلیه میگو:

پیاز و سیر رو تفت بدید و سبزی رو اضافه کنید و بذارید تا خوب تفت بخوره، بعد نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه بزنید و روش آب بریزید و ذارید تا خورش جا بیفته.
تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش روش بریزید و بذارید نیم ساعتی بمونه و بعد اونو چنگ بزنید و از صافی رد کنید و به خورش اضافه کنید.
میگو ها رو با آردی که توش نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه زدید، مخلوط کنید و با روغن تفت بدید تا طلایی بشن و به خورش اضافه کنید. جدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت بعد از اضافه کردن میگو، خورش آماده است.

نکات

  • آردی که باهاش میگو رو تفت میدید باعث غلظت خورش میشه.
  • میزان تمر هندی رو میتونید کم و زیاد کنید.
  • قلیه از غذاهای جنوب کشوره، این خورش هر چی چرب تر، ترش تر و تند تر باشه، اصالت بیشتری داره:)
  • سبزی ماهی شامل ۹۰۰ گرم گشنیز و ۱۰۰ گرم شنبلیله است.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز