طرز تهیه قیمه پلو یا قیمه لا پلو

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
گوشت ۵۰۰ گرم
لپه یک و نیم پیمانه
پیاز ۱ عدد
خلال بادام ۴ قاشق سوپخوری
خلال پسته ۴ قاشق سوپخوری
زرشک ۴ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه پلویی و روغن به میزان لازم

طرز تهیه قیمه پلو یا قیمه لا پلو
پیاز رو خرد کنید و به همراه گوشت تفت بدید. وقتی گوشت تفت خورد, کمی  زردچوبه و فلفل بزنید و روی گوشت آب بریزید و اجازه بدید تا گوشت بپزه!
در آخر پخت گوشت, رب رو تفت بدید و به همراه نمک و کمی زعفران به گوشت اضافه کنید و اجازه بدید تا گوشت جا بیفته و کم آب بشه!
لپه رو جدا بشویید و بپزید!
خلال بادام, خلال پسته و زرشک رو بشویید و برای چند دقیقه خیس کنید و در حد چرب شدن, تفت بدید.
برنج رو مطابق معمول به روش کته یا آبکش آماده کنید و وقتی برنج دم اومد, گوشت, لپه, خلال ها و زرشک رو با برنج مخلوط کنید و به همراه زعفران و ادویه پلویی, لا به لای پلو بدید و سرو کنید .

نکات

  • میتوانید از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید.
  • همیشه لپه رو جدا بپزید, چون آب لپه غذا رو کدر میکنه!
  • میتونید برای قیمه پلو, از پودر لیمو عمانی هم استفاده کنید.
  • زیاد از رب استفاده نکنید و اجازه بدید تا پلو عطر زعفران رو هم داشته باشه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز