طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
لوبیا ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و اودیه و زردچوبه و زعفران و روغن به میزان لازم

طرز تهیه لوبیا پلو
۲ تا از پیازها رو در یه قابلمه با روغن تفت بدید، بعد گوشت رو اضافه کنید و اجازه بدید تا با شعله کم سرخ بشه و بعد کمی زردچوبه و ادویه بزنید و روی اون آب بریزید تا بپزه.
توی یک قابلمه جدا یک پیاز باقیمانده رو تفت بدید و بعد رب رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی اون گرفته بشه و خوشرنگ بشه. حالا کمی زعفران, زردچوبه و ادویه بزنید و روی مواد آب بریزید و اجازه بدید تا لوبیا بپزه و کم آب بشه.
حالا مواد رو به گوشت اضافه کنید و کمی نمک بزنید تا نمک جذب مواد بشه. در این مرحله مواد شما باید به اندازه برنج کته آب داشته باشه تا لوبیا پلو له نشه!
حالا گوشت ها رو جدا کنید و برنج رو توی قابلمه بریزید تا آب برنج کشیده بشه. وقتی آب برنج کشیده شد، گوشت ها رو روی پلو بذارید تا دم بیاد. کمی آب روغن هم روی پلو بدید تا ته دیگ شما نسوزه!

نکات

  • به مبحث زرشک پلو با مرغ برید تا طریقه دم کردن برنج کته رو ببینید.
  • میتونید به جای رب دستور گوجه جایگزین کنید که هم طعم عالی بهتون میده هم رنگ بهتر. در اون صورت گوجه رو تفت بدید تا آبش کشیده بشه و سرخ بشه، بعد لوبیا رو اضافه کنید.
  • برای این میزان رب، میتونید ۲ تا ۳ تا گوجه بریزید، که البته رنده ریز کردید یا تو غذاساز خرد کردید.
  • پیاز لوبیا پلو بهتره نگینی باشه!
  • اندازه خرد کردن لوبیا بستگی به سلیقه شما داره و از یک‌ و نیم تا ۴ سانت می‌تونید خرد کنید.
  • رنگ و طعم لوبیاپلو با زعفران و با رب کم خیلی خوش طعم میشه و طعم واقعی لوبیا تحت تأثیر رب قرار نمی‌گیره! (یک‌بار امتحان کنید)
  • اگر می‌خواهید لوبیا پلو شما رنگ قرمز بیشتری داشته باشه, بهتره از گوجه‌فرنگی پوست کنده و رنده شده استفاده کنید و نه از رب!
  • لوبیاپلو را با گوشت چرخ‌کرده سرخ شده هم درست میکنند که البته لوبیا پلوی اصل و مجلسی نیست.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز