طرز تهیه لیمو شکری

دسته بندی: آشپزی طرز تهیه لیمو شکری

مواد لازم:

لیمو ۱ کیلو

شکر ۵۰۰ گرم

طرز تهیه لیمو شکری:

لیمو ها رو بشویید و خشک که شد، به ورقه های نازک ببرید، هسته های اون رو جدا کنید.
اونا رو توی یه ظرف شیشه ای بچینید و لایه لایه شکر رو روی اون بریزید.
حدود ۴ تا ۵ عدد از لیمو ها رو آب بگیرید. حدود ۹ تا ۱۰ قاشق شکر رو با کمی آب رو حرارت بذارید تا بجوشه و بعد آب لیمو ها رو به اون اضافه کنید و ۵ دقیقه روی شعله بذارید تا شربت غلیظ بشه. وقتی خنک شد، روی لیموها بریزید.
درب ظرف رو ببندید، حدود ۱ تا ۲ ماه ظرف رو توی آفتاب قرار بدید.

نکات

  • بهترین لیمو، لیموی زرد رنگ و رسیده و آبداره!
  • لیمو شکری با چای بسیار لذیذه!
  • میزان شکر دستور رو بسته به ذائقه میتونید کم و زیاد کنید.
  • اگر لیمو ها حدود ۳ ماه توی آفتاب باشه، حسابی میرسه و رنگ کارامل میگیره!
  • گاهی ظرف رو تکان بدید تا خوب با هم مخلوط بشن.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز