طرز تهیه ماهی رولی با سس انار

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
ماهی متوسط ۳ عدد
سبزی ماهی ۴۰۰ گرم
گردو ریز شده ۳۰ گرم
زرشک ۳ قاشق سوپخوری
رب انار ۱ پیمانه
سیر ۴ تا ۵ حبه
پیاز درشت ۱ عدد
نمک و فلفل و روغن و ادویه و زردچوبه به میزان لازم
مواد برای مزه دار کردن ماهی
سرکه قرمز
آبلیمو
نمک
فلفل
پودر سیر

طرز تهیه ماهی رولی
سر ماهی روجدا کنید و مواد توی شکم اون رو در بیارید و بشویید و همین طور درسته بدون اینکه اونو نصف کنید با موادی که برای مزه دار کردن دارید و به میزان دلخواه برای ۳ تا ۴ ساعت مزه دار کنید.
پیاز رو توی یک تابه خرد کنید و با روغن کمی تفت بدید تا نرم بشه و سیر رو به اون اضافه کنید. وقتی خوب سرخ شدن، سبزی رو اضافه کنید و تفت بدید تا سبزی هم سرخ بشه. حالا نمک و فلفل و ادویه و خیلی کم زردچوبه بریزید و آب به اون اضافه کنید و بذارید تا کمی جا بیفته.
اواسط پخت، رب انار و گردو رو اضافه کنید و بذارید تا آب سبزی کشیده بشه. در آخر هم زرشک رو اضافه کنید. کمی تفت بدید و حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید تا مواد از حرارت بیفته!
حالا ماهی رو باز کنید و از مواد روی اون پهن کنید و خوب صاف و فشرده کنید. حالا از پایین شروع کنید ماهی رو رول کنید و با یک تکه نخ اونو ببندید.
کف یک ظرف مثل پیرکس رو چرب کنید و ماهی ها رو توی اون بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۶۰ فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بذارید تا بپزه. اواسط پخت، کمی آبلیمو و روغن با برس روی ماهی بمالید.

نکات

  • موادی که برای مزه دار کردن ماهی استفاده کنید، سلیقه ای هست، میتونید اونا رو تغییر بدید.
  • از هر ماهی به دلخواه میتونید استفاده کنید.
  • ترشی دستور ذائقه ایه، میتونید کم و زیادش کنید.
  • موقع سرو، یادتون نره که نخ ماهی رو بکشید!
  • این ماهی رو میتونید با پلو میل کنید.
  • سبزی ماهی گشنیز و شنبلیله است، مثلا اگر ۱ کیلو سبزی ماهی داشته باشید، ۹۰۰ گرم گشنیز و ۱۰۰ گرم شنبلیله است.
  • شنبلیله زیاد باشه، سبزی تلخ میشه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز