طرز تهیه ماکارونی با سویا و قارچ

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
‎ماکارونی یک بسته ۵۰۰ گرمی
‎سویا ۱ بسته
‎قارچ ۲۵۰ گرم
‎هویج رنده شده ۲ تا ۳ عدد
‎نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
‎فلفل دلمه ۱ عدد
‎پیاز ۲ عدد
‎رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
‎نمک وفلفل و زردچوبه و ادویه و آویشن و روغن  به میزان لازم

‎طرز تهیه ماکارونی با سویا و قارچ
‎سویا رو برای ۱ ساعت با آب گرم خیس کنید, توی این مدت چندین بار اونو آبکش کنید و حسابی چنگ بزنید تا آبش خارج بشه و بوی بدش از بین بره!
‎پیاز رو تفت بدید و وقتی سرخ شد، سویا و هویج رنده شده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید.
‎قارچ رو ورقه ای کنید و با کمی آبلیمو و نمک جدا تفت بدید. فلفل دلمه رو هم به سلیقه خودتون خرد کنید و  تفت بدید و به مایه ماکارونی اضافه کنید. رب رو اضافه کنید و مواد رو با هم خوب مخلوط کنید و اجازه بدید تا رب تفت بخوره! نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه و ادویه بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
‎ماکارونی رو به روش معمول آبکش کنید و سس رو با ماکارونی مخلوط کنید و اجازه بدید دم بکشه!

‎نکات

  • ‎موقع سرو میتونید پنیر پارمسان روی ماکارونی بپاشید! (البته در صورت تمایل)
  • میتونید ماکارونی رو کمی بیشتر از حد معمول بپزید و آبکش کنید و با سس مخلوط کنید و دیگه دم نکنید.
  • اگر میخواهید ماکارونی رو دم نکنید، موقعی که توی آب جوش میریزید, به آب، روغن اضافه نکنید. چون در اون صورت سس با ماکارونی خوب مخلوط نمیشه!
  • میتونید به جای سویا از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید.
  • همیشه قارچ رو با کمی آبلیمو مخلوط کنید و با حرارت بالا تفت بدید تا قارچ سیاه نشه و خیل آب نندازه!
  • در غذاهایی که از سویا استفاده میکنید, اگر کمی پودر آویشن به کار ببرید, بوی سویا رو میگیره!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز