طرز تهیه موساکا

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای ۶ نفر
بادمجان ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۲۵۰ گرم
سیر یک بوته
پیاز ۲ عدد بزرگ
پنیر موزارلا یا پیتزا ۴۰۰ گرم
نمک و ادویه و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه موساکا
بادمجانها رو پوست بگیرید, حلقه ای برش بدید و ۱ ساعت توی آب نمک غلیظ بذارید یا نیم ساعت روی اونا نمک بپاشید تا تلخی شون گرفته بشه, بعد بشویید و خشک کنید و سرخ کنید.
سیب زمینی رو حلقه ای برش بدید و سرخ کنید.
گوجه فرنکی رو هم حلقه ای برش بدید و سرخ کنید.
پیاز رو همراه سیر خرد شده تفت بدید, بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و بذارید تا سرخ بشه و به اون نمک و فلفل و ادویه بزنید.
حالا کف یه ظرفی که قراره تو فر بره, بادمجان ها رو بچینید, کمی پنیر بریزید, بعد کمی گوشت رو بریزید و دوباره پنیر و بعد سیب زمینی ها, دوباره پنیر و در آخر هم گوجه فرنگی ها رو بچینید و روش دوباره کمی گوشت چرخ کرده بریزید و با پینر همه جای ظرف رو بپوشونید.
ظرف رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بذارید در حدی که پنیرش آب بشه. بعد سرو کنید.

نکات

  • این غذا یونانیه!
  • به دلیل اینکه تمامی مواد رو سرخ میکنیم, خیلی با احتیاط روغن مصرف کنید تا غذاتون چرب نشه, میتونید توی تابه های گریل, موادتون رو سرخ کنید.
  • میتونید به جای اینکه فقط پنیر موزارلا بریزید, از ترکیب پنیرهای مزه هم استفاده کنید.
  • میتونید این غذا رو در مایکروفر هم درست کنید, در این صورت در حدی بذارید تا پنیر آب بشه. با دمای ۲۵۰ درجه کلید پخت+ هوای گرم و کلید ماکرو با قدرت ۶۰ بذارید.
  • میتونید توی غذا از فلفل دلمه هم استفاده کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز