طرز تهیه میرزا قاسمی کدو

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
کدو سبز ۵ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
سیر ۵ حبه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه میرزا قاسمی کدو
کدوها رو ریز کنید.
سیر کوبیده رو در یک تابه تفت بدید. حالا کدوها رو اضافه کنید و برای مدت ۳۰ دقیقه تفت بدید تا کدو سرخ بشه.
پوست گوجه ها رو بگیرید و اونا رو ریز کنید و به تابه اضافه کنید و تفت بدید تا آب گوجه فرنگی ها کشیده بشه و تفت بخوره! حالا کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
در تمام این مدت با پشت کفگیر مواد رو له کنید.
وقتی مواد شما تفت خورد و پخت، تخم مرغ ها رو در یک کاسه بشکنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا تا تخم مرغ ببنده و بعد خوراک رو در یک ظرف مناسب بکشید و سرو کنید.
****نکات
*میتونید تخم مرغ ها رو به تعداد نفرات نیمرو کنید و روی میرزاقاسمی بکشید و سرو کنید.
*برای اینکه پوست گوجه فرنگی راحت تر بکنه، یک + در قسمت پایینی ایجاد کنید و اونا رو در آب جوش به مدت ۱ دقیقه بذارید و بلافاصله در آب سرد به همراه یخ بذارید و بعد اونا رو پوست بگیرید.