طرز تهیه میگو تمپورا با برنج تند

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای میگو
‎میگو ۲۰ تا ۲۵ عدد
‎تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
‎جوانه ماش ۱ پیمانه
‎کدو سبز ۱ پیمانه
‎فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه
‎پودر پانکو یا سوخاری درشت به میزان لازم
‎آرد سفید به میزان لازم
‎نمک و فلفل و پودر سیر و آب لیمو و روغن به میزان لازم

‎مواد لازم برای برنج تند
‎برنج ۲ پیمانه
‎نخود فرنگی ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
‎فلفل دلمه ساطوری ۲ قاشق غذاخوری
‎سس قرمز تند ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
‎پیاز ۱ عدد
‎فلفل قرمز و نمک و روغن به میزان لازم

‎طرز تهیه میگو تمپورا با برنج تند
‎رگ میگوها رو بگیرید و از پشت با چاقو باز کنید تا به انتها برسید ولی میگو رو قطع نکنید‫ تا میگو باز و پهن بشه!‬
‎‫میگوها رو برای ۳ تا ۴ ساعت در مخلوط آب لیمو, فلفل سیاه و نمک و ادویه دلخواه بخوابونید تا مزه دار بشه. حالا میگوها رو در آرد سفید, بعد در تخم مرغ زده شده و سپس در پودر سوخاری بغلطونید و در روغن داغ سرخ کنید.‬
‎پیاز رو سرخ کنید‫,‬ در یک قابلمه برای برنج کته‫,‬ کمی آب بذارید و وقتی جوش اومد‫,‬ برنج رو در اون بریزید‫,‬ برای درست کردن برنج به روش کته‫,‬ همیشه وقتی برنج رو در قابلمه میریزید‫,‬ باید به اندازه یک بند انگشت آب روی برنج رو بگیره‫,‬ حالا اجازه بدید تا دوباره آب به جوش بیاد و وقتی آب برنج در حال تمام شدن بود‫,‬ نخود فرنگی‫,‬ فلفل دلمه‫,‬ پیاز سرخ شده و سس قرمز تند و فلفل و نمک اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه بدید تا آب برنج تموم بشه و بعد اونو دم کنید‫.‬
‎کدو‫ و‬ فلفل دلمه رو خلالی کنید‫.‬ در تابه به همراه جوانه ماش تفت بدید‫,‬ کمی نمک و فلفل اضافه کنید و در کنار برنج و میگو سرو کنید‫.‬

‎‫نکات

  • ‎‫‬اگر مثل من پودر پانکو نداشتید‫,‬ میتونید از پودر سوخاری طعم دار هم استفاده کنید‫!‬
  • ‬میگو رو خیلی سرخ نکنید‫,‬ چون در اون صورت سفت میشه‫!‬ همین که طلایی شد‫,‬ کافیه‫!‬
  • میزان فلفل برنج باید زیاد باشه و تندی اون کاملا محسوس باشه‫!‬
  • ‬این میزان برای ۲ نفر کافیه‫!‬

منبع: با ما بخون ، سر آشپز