طرز تهیه میگو سوخاری

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم:

  • میگو ۵۰۰گرم
  • سفیده تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
  • آردسوخاری به میزان لازم
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده به مقدار کمی
  • نمک و فلفل و آبلیمو و روغن به میزان لازم

طرز تهیه میگو سوخاری:

میگو رو پاک کنید و روده اون رو دربیارید و بشویید و برای ۳ تا ۴ ساعت توی نمک و فلفل و آبلیمو بخوابونید.
سفیده تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا صاف بشه و به اون نمک و فلفل و بکینگ پودر و زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید.
میگو ها رو اول تو مخلوط تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری بزنید و دوباره توی تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید و توی روغن داغ سرخ کنید.

نکات

  • کلا هر سوخاری ای که میخواهید درست کنید رو توی سفیده بزنید, حالت چیپسی تری پیدا میکنه!
  • میتونید کمی پنیر پارمسان هم با آرد سوخاری مخلوط کنید.
  • کلا همه سوخاری ها اگر برای ۳ تا ۴ ساعت با مواد آردی توی یخچال باشن, کیفیت بهتری پیدا میکنند.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز