طرز تهیه میگو پلو با نخود فرنگی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
میگو ۴۰۰ گرم
نخود فرنگی ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوجه فرنگی رنده شده ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه میگو پلو با نخود فرنگی
پیاز رو تفت بدید و وقتی سرخ شد, میگوهای پاک شده رو اضافه کنید. وقتی میگو تفت خورد, فلفل دلمه و نخود فرنگی رو اضافه کنید و باز هم تفت بدید. حالا رب گوجه و گوجه فرنگی رنده شده رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آب گوجه کشیده بشه و مواد با هم خوب تفت بخورن!
حالا نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
برنج رو مطابق معمول به روش کته یا آبکش آماده کنید و مواد رو روی پلو بذارید و اجازه بدید تا پلو دم بیاد. موقع سرو با پلو مخلوط کنید.

نکات

  • در صورت تمایل میتونید به این غذا ۶ تا ۷ حبه سیر رنده شده هم اضافه کنید.
  • در صورت تمایل وقتی رب و گوجه رو اضافه کردید, میتونید آب ۱ یا ۲ عدد لیموی تازه رو هم به مواد اضافه کنید.
  • اگر برنج سفید دم شده هم از قبل داشتید, میتونید وقتی مواد رو تفت دادید, برنج رو اضافه کنید و با مواد تفت بدید و بعد سرو کنید .
  • میتونید به این غذا, زیره هم اضافه کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز