طرز تهیه نانهای کوچک پنیری

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
پنیر گودا ۱۵۰ گرم
آرد گندم دو و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق سوپخوری
شیر ۱ پیمانه
کره یک سوم پیمانه معادل ۵۰ گرم
خامه ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه نانهای کوچک پنیری
آرد رو ۳ تا ۴ بار الک کنید و بکینگ پودر و نمک رو به اون اضافه کنید و هم بزنید. کره ای که به دمای محیط رسیده رو با سر انگشت به خورد آرد بدید تا آرد گلوله گلوله یا به اصطلاح دانه دانه بشه!
حالا وسط مواد رو گود کنید و شیر و تخم مرغی رو که با چنگال زدید و مخلوط کردید رو وسط اون گودی بریزید. کمی از پنیر رو برای رومال کار بردارید و بقیه پنیر رو هم اضافه کنید و مواد رو با لیسک با هم مخلوط کنید.
باید خمیری به دست بیاد که صاف و یکدست باشه و به دست نچسبه و خشک هم نباشه.
از خمیر به اندازه یک نارنگی چانه بگیرید و در سینی فر که با فویل آلومینیم پوشوندید و با برس اونو چرب کردید, بچینید.
اون پنیری که برای رومال برداشتید رو با خامه مخلوط کنید و با قاشق روی خمیرها بذارید.
خمیرها رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بذارید تا پف کنه و بپزه.

نکات

  • میتونید خمیر رو چند قسمت کنید و هر قسمت رو با چیزی ترکیب کنید. من قسمتی رو با ریحان خشک, قسمتی رو با ترخون خشک و قسمتی رو هم با سیر رنده شده مخلوط کردم.
  • میزان آرد دستور تقریبیه, چون آردها خیلی با هم از نظر نوع متفاوتند.
  • اگر آرد دستور کم بود و خمیر به دست میچسبید, اونقدر بهش آرد اضافه کنید که دیگه نچسبه!
  • اگر خمیر خشک بود, به اون کمی شیر اضافه کنید.
  • از هر پنیر دیگه ای هم میتونید استفاده کنید.
  • وقتی کره رو به آرد اضافه میکنید حتما با سر انگشت اونو به خورد خمیر بدید وگرنه اگر با کف دست ورز بدید , گرمای کف دست باعث میشه خمیر به روغن بیفته!
  • خمیرها رو با فاصله از هم در سینی بچینید, چون بعدا پف میکنه و بهم میچسبه.
  • این خمیر برای پیتزاهای خانگی هم عالیه!
  • هر دستوری که بکینگ پودر داره, ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه درب فر رو باز نکنید چون پف خمیر میخوابه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز