طرز تهیه نیمرو با ژامبون به شکل سبد

دسته بندی: آشپزی طرز تهیه نیمرو با ژامبون به شکل سبد

مواد لازم
ژامبون دلخواه ۴ ورق
تخم مرغ ۴ عدد
روغن زیتون, نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه نیمرو با ژامبون
ژامبونها رو نصف یا یک چهارم کنید. کف قالب مافین رو چرب کنید. ژامبونها رو به صورت یک در میان کف قالب بذارید و با دست کمی فشار بدید تا فرو بره, حالا تخم مرغ ها رو روی ژامبونها بشکنید.
روی تخم مرغ ها کمی نمک و فلفل سیاه بپاشید. حالا قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بذارید تا تخم مرغ ها بپزن و خودشون رو بگیرند!
حالا با احتیاط اونا رو خارج کنید و سرو کنید.

نکات

  • با این روش یک نیمروی شیک برای مهمونی صبحانه میتونید آماده کنید.
  • میتونید روی ژامبونها کمی فیله گوجه ریز شده بریزید و بعد تخم مرغ ها رو بشکنید تا املتی خوشمزه داشته باشید.
  • اگر بخواهید سبد شما شکل زیباتری داشته باشه, میتونید برای دسته اون, پوست خیار نازک شده یا تره یا پیازچه یا برگ سیر استفاده کنید.
  • میتونید روی ژامبونها کمی پیازچه ریز شده یا هر سبزی دلخواه دیگه بریزید و بعد تخم مرغ ها رو بشکنید!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز