طرز تهیه پاستا با سس قارچ و پنیر

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای ۶ نفر

قارچ ورقه‌ای خرد شده ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ رنده شده ۱ عدد
ماکارونی فرمی ۱ بسته (یا اسپاگتی یا تالیاتلی، بسته به ذائقه خودتون)
خامه ۲۰۰ گرم
سیر له شده ۲ حبه
کره ۵۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
شیر نصف پیمانه
جعفری ریز شده ۴ قاشق غذاخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر پارمسان به میزان دلخواه

طرز تهیه پاستا

پیاز را در روغن تفت داده و بذارید تا یه کم نرم بشه. بعد سیر را به اون اضافه کنید و بلافاصله قارچ را همراه آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت بدید. (شعله گاز زیاد باشه تا قارچ آب نندازه).
خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کنید و به‌هم بزنید تا یک‌دست بشه. بعد آن را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. جعفری خرد شده و کره را به مخلوط اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
ماکارونی را درون آب در حال جوش که به آن نمک و روغن زدید، بریزید. پس از پخته شدن ماکارونی را آبکش کنید و بلافاصله با سس و قارچ مخلوط کرده و پنیر رو روش بریزید و سرو کنید.

نکات:

  • مخلوط خامه رو که خواستید اضافه کنید، برای اینکه خامه نبره، باید از مواد داغ توش بریزید تا کم کم دماش بالا بره و بعد به کل مواد اضافه کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز