طرز تهیه پاستا با میگو و زرشک

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
پاستا فرمی ۱ بسته
میگو ۳۵۰ گرم
زرشک نصف پیمانه
ذرت نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
پیاز ۲ عدد متوسط
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه پاستا با میگو و زرشک
میگوها رو پاک کنید, بشویید و در یک قابلمه آب جوشان برای چند دقیقه به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه بپزید و بعد آبکش کنید.
پیاز رو سرخ کنید. وقتی سرخ شد, میگوها رو اضافه کنید و کمی تفت بدید, حالا رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن, زرشک و ذرت رو اضافه کنید. مواد رو کاملا تفت بدید و بعد نمک, فلفل, زردچوبه و کمی ادویه بزنید. حالا حرارت رو خاموش کنید.
پاستا رو به روشی که روی بسته اون نوشته, آماده کنید. بعد از مواد با پاستا مخلوط کنید و بذارید تا دم بیاد و بعد سرو کنید.

‬نکات

  • میگو در مواد غذایی, هر چی بیشتر بپزه, سفت تر میشه, پس وقتی خواستید میگو رو آبپز کنید, به محض اینکه میگو توی آب جمع شد و تغییر رنگ داد, اونو آبکش کنید.
  • رب گوجه رو همیشه تفت بدید تا توی غذا خوشرنگ تر بشه و بوی خامی هم نده!
  • از هر پاستای فرمی بسته به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز