طرز تهیه پاستا خانگی فتوچینی با سس پستو و میگو + طرز تهیه نان سیر

دسته بندی: آشپزی طرز تهیه پاستا خانگی فتوچینی با سس پستو و میگو + طرز تهیه نان سیر

میگو از جمله مفیدترین و مغذی‌ترین مواد غذایی سرشار از پروتئین به خصوص برای کودکان و نوجوانان است. از سوی دیگر بسیاری از کودکان طعم میگو را دوست ندارند و از خوردن آن خودداری می‌کنند. این در حالی است که انواع پاستا و ماکارونی به شکل‌های مختلف از جمله فتوچینی غذای محبوب تمام گروه‌های سنی است. در این نوشتار با ما همراه باشید تا دستور طرز تهیه پاستا خانگی فتوچینی با سس پستو و میگو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پاستا خانگی فتوچینی با میگو و سس پستو

 

میگو: ۵۰۰ گرم

پاستا فتوچینی: یک بسته کامل

اسفناج: ۲۰۰ گرم

قارچ: ۲۰۰ گرم

کره: ۵۰ گرم

سیر: ۳ حبه

پنیر پارمزان: ۴/۱ لیوان

سس پستو: ۳/۱ لیوان

زعفران برای مزه‌دار کردن میگو: به مقدار دلخواه

روغن زیتون: به مقدار کافی

 

طرز تهیه و مواد لازم برای درست کردن سس پستو

 

سیر: ۲ حبه

گردو یا بادام زمینی: ۲/۱ فنجان

ریحان: ۲ فنجان

روغن زیتون: ۲/۱ فنجان

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

پنیر پارمزان به میزان دلخواه (اضافه کردن پنیر پارمزان به سس پستو سلیقه‌ای است)

جعفری: در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری خرد شده

چند قطره آب لیموترش

 

طرز تهیه سس پستو

 

سس پستو از جمله لذیذترین، مقوی‌ترین و البته برخلاف تصور عموم آسان‌ترین سس‌ها برای سرو در کنار انواع پاستا است. برای تهیه سس پستو ابتدا گردو یا بادام زمینی را آسیاب کنید. سایر مواد را در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و میکس کنید. در مرحله بعد کم‌کم روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید. حالا نمک و فلفل سس را اندازه کنید و مواد را حسابی با هم ترکیب کنید.

 

طرز تهیه پاستا خانگی فتوچینی با میگو و سس پستو

 

ابتدا میگوها را پاک کنید، بشورید و خشک کنید. بهتر است برای طعم بهتر میگو را با کمی نمک و فلفل و در صورت تمایل کمی زغفران آب شده مزه‌دار کنید. در یک ماهیتابه کمی روغن زیتون بریزید و میگوهای مزه‌دار شده را کمی در آن تفت دهید. ۳ حبه سیر را رنده کنید و در اواسط تفت دادن به میگوها اضافه کنید. زمان تفت میگوها نباید بیشتر از ۵ دقیقه باشد چون میگوها خیلی سریع سفت و لاستیکی می‌شوند. قارچ‌های شسته شده را خرد کنید و در کمی روغن و فلفل سیاه تفت بدهید.

حالا در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و وقتی به دمای جوش رسید یک قاشق غذاخوری روغن و کمی نمک داخل آن بریزید. حالا پاستاهای فتوچینی را به همان شکلی که داخل بسته هستند توی قابلمه بریزید. پاستاها در آب باز می‌شوند پس به هیچ‌وجه آن‌ها را خرد نکنید. طبق زمان‌بندی روی بسته پاستاها را بجوشانید. اگر دوست دارید غذای شما نرم‌تر باشد تا ۱۵ دقیقه می‌توانید پاستا را بجوشانید. یک فنجان از آب پاستا را نگه دارید و سپس پاستاهای فتوچینی را با آب سرد آبکش کنید.

در یک قابلمه یک فنجان آب پاستا، اسفناج‌های شسته شده و خرد شده، کره، قارچ و میگوهای تفت داده شده را بریزید و با هم مخلوط کنید. یک تا دو دقیقه برای ترکیب شدن مواد کافی است تا زمانی که اسفناج‌ها نرم و پخته و آب پاستا کمی بخار شود. ترکیب فوق را مرتب هم بزنید و بعد از دو دقیقه شعله را خاموش کنید. حالا سس پستو را به مواد فوق اضافه کنید.

در مرحله آخر  پاستا  را به مواد سس پستو و میگو و اسفناج اضافه کنید و به آرامی هم بزنید روی مواد فوق پنیر پارمزان بریزید. پاستا فتوچینی با سس پستو و میگو حاضر است. می‌توانید این پاستای لذیذ را با نان سیر میل کنید. در ادامه طرز تهیه نان سیر را به شما آموزش می‌دهیم.

 

مواد لازم و طرز تهیه نان سیر

 

نان باگت: ۲ عدد

سیر: ۲ حبه

کره به مقدار لازم

روغن زیتون به مقدار لازم

پنیر پیتزا به مقدار لازم

جعفری خرد و ساطوری شده به مقدار کافی

 

طرز تهیه نان سیر

 

روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. در یک ظرف بزرگ مقداری کره‌ و چند قطره روغن زیتون را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شوند. ۲ حبه سیر را رنده کنید و در ترکیب روغن زیتون و کره بریزید و۳۰ ثانیه تا یک دقیقه هم بزنید تا معطر شود. اجاق را خاموش کنید. حالا باگت‌ها را به قسمت‌های دلخواه تقسیم کنید و روی سینی کره، روغن زیتون و سیر بگذارید.

کره و روغن و سیر را به تمام قسمت‌های نان بمالید. حالا روی نان باگت‌ها مقداری جعفری و پنیر بریزید. ۴تا ۶ دقیقه یا تا وقتی که نان‌ها به رنگ قهوه‌ای روشن درآید و ترد و برشته شود در فر قرار دهید. نان‌ها را از فر خارج کنید و اگر قبل از تست کردن آن‌ها را برش نزده‌اید روی تخته برش قرار دهید. وقتی نان‌ها سرد شد از عرض نصف کرده و با پاستا فتوچینی سرو کنید.

 

منبع: با ما بخون ، مجله کوروش