طرز تهیه پاستا چیلی با تن ماهی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم:

پاستا پنه یا هر پاستا مورد علاقه ۴۰۰ گرم

تن ماهی ۴۰۰ گرم

پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد

سیر رنده شده ۲ تا ۳ حبه

گوجه رنگی درشت ۲ تا ۳ عدد

زیتون سبز حلقه ای ۵۰ گرم

پودر چیلی تند ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه پاستا چیلی:

پیاز و سیر رو توی قابلمه بریزید و با روغن زیتون تفت بدید و بعد تن ماهی رو اضافه کنید و تفت بدید, گوجه رنده شده رو هم اضافه کنید و نمک و فلفل هم اضافه کنید و پودر چیلی تند رو هم اضافه کنید. زیتون خرد شده رو هم به سستون اضافه کنید و اجازه بدید تا کمی غلیظ بشه.
قابلمه ای رو پر از آب کنید و بذارید جوش بیاد. کمی نمک اضافه کنید و پاستا رو توی اون بریزید و بذارید تا پاستا نرم بشه و بعد آبکش کنید و با آب گرم بشویید.
حالا پاستاها رو داخل سس بریزید و گرم سرو کنید.

نکات

  • در صورت تمایل میتونید موقع سرو کمی جعفری خرد شده روی پاستا بریزید.
  • میتونید میزان تندی رو بسته به ذایقه خودتون کم و زیاد کنید.
  • میتونید از زیتون سیاه به جای سبز هم استفاده کنید.
  •  یادتون نره که توی آب قابلمه روغن نریزید, چون در اون صورت سس خیلی خوب با پاستا مخلوط نمیشه!
  • وقتی پاستا رو نمیخواهید دم کنید, کمی بیش از زمانی که روی بسته اش نوشته بذارید بجوشه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز