طرز تهیه پاستیچیو

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر
پاستای فرمی مارپیچی ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی له شده ۴۰۰ گرم
آب انگور سفید ۱۵۰ میلی لیتر
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۳ حبه
جعفری خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و روغن و آویشن به میزان لازم

مواد لازم برای رویه
ماست ۴۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر پارمسان ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پاستیچیو
در یک قابلمه آب رو جوش بیارید. پاستا رو به اون اضافه کنید, کمی نمک بزنید و وقتی پخت, آبکش کنید و با خامه مخلوط کنید.
در یک تابه سیر و پیاز خرد شده رو با هم تفت بدید. وقتی سرخ شد, گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید, وقتی گوشت سرخ شد, گوجه فرنگی پوره شده و آب انگور سفید رو اضافه کنید و بذارید تا آب سس کشیده بشه, اواخر پخت هم فلفل دلمه و جعفری رو اضافه کنید.
نمک و فلفل و آویشن بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
حالا کف ظرف مورد نظرتون رو چرب کنید و سس رو با پاستا مخلوط کنید و توی ظرف بریزید و برای رویه هم تخم مرغ ها رو خوب بزنید تا باز بشه و با ماست و پنیر پارمسان مخلوط کنید, کمی نمک و فلفل بزنید و روی پاستا بدید و ظرف رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه بذارید تا بپزه!

‬نکات

  • در آبی که قراره پاستا رو بریزید, روغن اضافه نکنید, چون سس با پاستا خوب مخلوط نمیشه.
  • فلفل دلمه رو هیچ وقت از ابتدا به غذا اضافه نکنید, چون غذا رو تلخ میکنه!
  • جعفری رو آخر سر اضافه کنید تا عطرش حفظ بشه.
  • این غذا مربوط به کشور ایتالیاست.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز