طرز تهیه پتاژ قارچ با پنير فيلا فيلا

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم

کرفس ۲ ساقه

آب گوشت ۵ پیمانه

آرد یک دوم پیمانه

شیر ۸ پیمانه

قارچ ۵۰۰ گرم

کره ۳ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

خامه ۱ پیمانه

زرده تخم مرغ ۱ عدد

آبلیموی تازه ۳ قاشق سوپخوری

نان تست چند قطعه

پنیر فیلا فیلا ۲۰۰ گرم

طرز تهیه پتاژ قارچ

کرفس رو با آب مرغ مخلوط میکنیم، در واقع کرفس رو داخل استاک میذاریم تا بپزه.
بعد سس سفید رو اضافه میکنیم. مرتب هم میزنیم تا گلوله نشه. قارچ تفت داده رو هم اضافه میکنیم. نمک و فلفل میزنیم
از روی حرارت که برداشتیم، خامه و زرده تخم مرغ پتاژ رو هم اضافه میکنیم. برای پتاژ نان تست لازم داریم. نگینی نانها رو خرد میکنیم و اگر خواستیم با کره تفت میدیم.
یا میتونیم در فر گرم شده خاموش بذاریم تا طلایی بشه.
بعد پنیر رو هم اضافه میکنیم
طبقه وسط فر بادمای ۱۷۵ درجه در حدی که پنیر آب بشه.

نکات

  • بند کرفس رو حتما بگیرید تا حالت مو مانند توی غذا پیدا نکنه!
  • پنیر پیتزا پروسس(فیلا فیلا) به عنوان بافت و طعم دهنده در انواع غذاها مثل پیتزا و لازانیا کاربرد داره و در یخچال باید نگهداری بشه.
  • وقتی قراره خامه به مواد داغ اضافه بشه، حتما باید کم کم دماش رو ببریم بالا تا خامه نبره. یعنی کم کم از مواد به خامه اضافه میکنیم تا خامه که داغ شد، بعد کل خامه رو به مواد اصلی اضافه میکنیم.
  • اگر از آرد سفید استفاده میکنید حتما باید تفتش بدید تا بوی خامی اون گرفته بشه.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز